Meny

/** .elementor .scrolltabs .elementor-widget-container > .jet-tabs > .jet-tabs__control-wrapper { width: 100%; flex-wrap: nowrap; /* [1] */ overflow-x: auto; /* [2] */ -webkit-overflow-scrolling: touch; /* [3] */ -ms-overflow-style: -ms-autohiding-scrollbar; /* [4] */ } .elementor .jet-tabs__control-wrapper::-webkit-scrollbar { display: none; } .elementor .jet-tabs__control-wrapper .jet-tabs__control { flex: 0 0 auto; } **/

FORRETTER

01 Kremet hummersuppe med stekt hummer servert med dagens chips og Créme fraiche dip
02 Fusion kamskjelltartar lagt i Japansk stil servert med Indonesisk mango, fersk koriander, ingefær og dillmajones, servert med dagens chips
03 Brenet og panert tuna tataki serveres med chilli soya aioli, wakame spicy salat og cumelo tartar
04 Norsk kongekrabbe servert med svart trøffel, aioli og jordskokkpure
05 Panert Bourgogne-snegler serveres med hvitløkssmør ,safran creme og crostini med lime avocadotatar
06 Tartar av hjort servert med grillet asparges, syltede rødbete, Franks hollandaisesaus, brødchips og ferske urter
07 Wagyu fusion sushi tartar servert med wasabi krem, hoisin paksoi og svart trøffel chips
08 Fusion Wagyu mini-burgers med shiitake tapenade, fersk rødløk og cherrytomatsalsa
09 Pekingand crispy medium serveres med mini kinesisk pannekaker, teriyaki og tilbehør
10 Foie gras gåselever serveres med stekt og karamellisert fiken, cherry glaze og krutonger
11 Norske sjøkreps servert med premium osietra svart caviar, smørkrem, ferske urter og brødkrutonger
12 3 Østers on ice med 3 smaker med wakame salat

HOVEDRETTER FISK

06 Ovnsbakt skrei serveres med granateple glaze spinatpotetmos, og rotgrønnsaker med Beurre noisette
01 Kveite med knuste sprø potet og parmesan, stekt grønnsaker (sesong) og brunet smør. Servert med fersk urter
02 Grilled breiflabb med karamellisert gulrotmos, savoykål servert med Fransk hvitvin sause og urteolje
03 Smørstekte piggvar med Beurre-blanc-oystersaus og grilled sitron servert med gulrot creme og kapers ragu med blåskjell
04 Ovnsbakt dorrada servert med wok grønnsaker, soyaglasert ruccola, asparges bønner, grilled sitron og soya espuma
05 Stekte hummerhale og ørret kaviar i champagnesaus servert med Annapoteter fennikelpure og edamame cassoulet

HOVEDRETTER KJØTT

01 Black Angus filet mignon servert med svart trøffel, flambè selleritot creme med safran, brokkolini og rødvinssaus med sesongtrøffel
02 Krydret andebryst servert med søtpotetmos, premium demi glace saus, karamellisert og stekt rødbet med hvitløk
03 Norsk lammecarré medium servert med cherry-spicy rødvinssaus, sellerirot creme og sylted asparges
04 Hjort med sellerirot puré, røstipoteter med frisk rosmarin, gratinerte sesong rotgrønnsaker i rødvinssaus
05 Grilled Spain Iberico filet servert med sellerirotpure, karamellisert rødbeter, løk og herb-based chimichurri saus
06 Indrefilet av kalv severes med parmaskinke chips, rosmarinsaus med sesong grønnsaker, østerssopp og hvit asparges
07 Grillet Wagyu beef servert med trøffel potetmos, shimeji sopp, grønn asparges og timian gravy

DESSERT

01 Mascarpone oste oreo delight med bær
02 Tiramisu med baileys og skogsbær
03 Blåbær Panna Cotta servert med frisk bær, mint og tilbehør
04 Chocolate salted caramel ganachemousse kake
sjokoladeganache med karamell madelbunn og sjokolademousee
05 Bringebær white chocolate fromasj kake
hvit sjokolade fromasj og mandelkjeks garnert med bringebærgele