Meny

/** .elementor .scrolltabs .elementor-widget-container > .jet-tabs > .jet-tabs__control-wrapper { width: 100%; flex-wrap: nowrap; /* [1] */ overflow-x: auto; /* [2] */ -webkit-overflow-scrolling: touch; /* [3] */ -ms-overflow-style: -ms-autohiding-scrollbar; /* [4] */ } .elementor .jet-tabs__control-wrapper::-webkit-scrollbar { display: none; } .elementor .jet-tabs__control-wrapper .jet-tabs__control { flex: 0 0 auto; } **/

FORRETTER

01 Kremet hummersuppe med stekt hummer servert med dagens chips og Créme fraiche dip
02 Fusion kamskjelltartar lagt i Japansk stil servert med Indonesisk mango, fersk koriander, ingefær og dillmajones, servert med dagens chips
03 Brenet tuna tataki med eple emulsjon spinat ragu og svart trøffel med ørret rogn
04 Norsk kongekrabbe servert med svart trøffel, aioli og jordskokkpure
05 Laks sashimi med soya-chimichurri saus, revet parmesan og edamame cassoulet
06 Tartar av hjort servert med grillet asparges, syltede rødbete, Franks hollandaisesaus, brødchips og ferske urter
07 Wagyu fusion sushi tartar servert med wasabi krem, hoisin paksoi og svart trøffel chips
08 Fusion Wagyu mini-burgers med shiitake tapenade, fersk rødløk og cherrytomatsalsa
09 Pekingand sous-vide med mini pannekaker og chili teriyaki avocado
10 Foie gras gåselever serveres med stekt og karamellisert fiken, cherry glaze og krutonger
11 Vaktelegg servert med premium osietra svart caviar, smørkrem, ferske urter og brødkrutonger
12 3 Østers on ice med 3 smaker med wakame salat

HOVEDRETTER FISK

01 Kveite med knuste sprø potet og parmesan, stekt grønnsaker (sesong) og brunet smør. Servert med fersk urter
02 Grilled breiflabb med karamellisert gulrotmos, savoykål servert med Fransk hvitvin sause og urteolje
03 Smørstekte ørretfilet med Beurre-blanc-oystersaus og grilled sitron servert med potetmos, og stekt spinat
04 Ovnsbakt dorrada servert med wok grønnsaker, soyaglasert ruccola, asparges bønner, grilled sitron og soya espuma
05 Lobster, og ørret kaviar i champagnesaus servert med Annapoteter fennikelpure og edamame cassoulet
06 Ovnsbakt skrei serveres med granateple glaze spinatpotetmos, og rotgrønnsaker med Beurre noisette

HOVEDRETTER KJØTT

01 Black Angus filet mignon servert med auberginepuré, flambè potetmos, brokkolini og rødvinssaus
02 Krydret andebryst servert med søtpotetmos, premium demi glace saus, karamellisert og stekt rødbet med hvitløk
03 Norsk lammecarré servert med sopp tapenade, Fransk Bechamelsaus, bakte rotgrønnsaker og confiterte cherrytomater med estragon
04 Hjort med sellerirot puré, røstipoteter med frisk rosmarin, gratinerte sesong rotgrønnsaker i rødvinssaus
05 Grilled Spain Iberico filet servert med sellerirotpure, karamellisert rødbeter, løk og herb-based chimichurri saus
06 Indrefilet av kalv severes med parmaskinke chips, rosmarinsaus med sesong grønnsaker, østerssopp og hvit asparges
07 Grillet Wagyu beef servert med trøffel potetmos, shimeji sopp, grønn asparges og timian gravy

DESSERT

01 Mascarpone oste oreo delight med bær
02 Tiramisu med baileys og skogsbær
03 Blåbær Panna Cotta servert med frisk bær og mint
04 Chocolate salted caramel ganachemousse
sjokoladeganache med karamell madelbunn og sjokolademousee
05 Bringebær white chocolate fromasj
hvit sjokolade fromasj og mandelkjeks garnert med bringebærgele

MENY 1

JULETALLERKEN

01 Langtidsstekt ribbe
02 Ribbesaus med smak av karamellisert sjalottløk og einebær
03 Julepølse fra Strøm-Larsen
04 Medisterkake Hjemmelagde
05 Kokte cherry mandel poteter
06 Økologisk Surkål eller rødkål
07 Rørte økologisk tyttebær
08 Surdeigsbrød og urtesmør

MENY 2

PINNEKJØTT

01 Pinnekjøtt sous vide med smak av brunet smør
02 Vossakorv fra Strøm-Larsen
03 Økologisk rotmos
04 Kokte poteter
05 Sjy med ekstra mye smak
06 Surdeigsbrød og urtesmør

MENY 3

LUTEFISK

01 Lutefisk fra Værøy
02 Mandelpotet
03 Sjy med smak av dill og brunet smør og stekt bacon
04 Sennepssaus med økologisk fløte og fransk sennep
05 Ertepuré
06 Karamellisert rosenkål
07 Grov sennep
08 Dill
09 Ferske urter

MENY 4

JULETAPAS

01 Kald ribbe og medisterkake med rødkål
02 Sylte med sennep, rødbeter og ferske urter
03 Juleskinke med waldorfsalat og svisker
04 Osteplate med kjeks og marmelade
05 Gravet- og røkt laks med eggerøre
06 Roastbiff med hjemmelaget potetsalat
07 Fersk salat med ruccula og cherry tomater
08 Spekeskinke og fenalår med fersk melon
09 Paté med grønn-hvitløkpesto og løkmarmelade
10 Skagenrøre med reker og kreps
11 Rakørret med tilbehør
12 Julecoleslaw
13 Fersk frukt salat
14 Surdeigsbrød og urtesmør

MENY 5

FUSION PLATE JULETALLERKEN

01 Langtidsstekt ribbe asiatisk style med sesamglaze og skinchips
02 Hoisin paksoi salat wok
03 Wagyusushi med wasabikrem
04 Shi-take kremet bao brød
05 Romanesco wok
06 Tyttebær med chili
07 Frisk urter

DESSERT

01 Karamellbrulee-pudding med karamellpopcorn
02 Multekrem med krumkaker og bær
03 Riskrem med bær og bringebærsaus