Meny
/** .elementor .scrolltabs .elementor-widget-container > .jet-tabs > .jet-tabs__control-wrapper { width: 100%; flex-wrap: nowrap; /* [1] */ overflow-x: auto; /* [2] */ -webkit-overflow-scrolling: touch; /* [3] */ -ms-overflow-style: -ms-autohiding-scrollbar; /* [4] */ } .elementor .jet-tabs__control-wrapper::-webkit-scrollbar { display: none; } .elementor .jet-tabs__control-wrapper .jet-tabs__control { flex: 0 0 auto; } **/
FORRETTER
HOVEDRETTER FISK
HOVEDRETTER KJØTT
DESSERT
MENY 1
JULETALLERKEN
MENY 2
PINNEKJØTT
MENY 3
LUTEFISK
MENY 4
JULETAPAS
MENY 5
FUSION PLATE JULETALLERKEN
DESSERT
VIP 1 TAPAS
01 Grillet hummer kjøtt med wok grønnsaker asiatisk ponzu saus
02 Sushi med laks og tilbehør
03 Grill tiger reker med sitron aioli
04 Grill blekksprut med hvitløk og granateple glaze
05 Spinat salat med trøfler smak og parmesan ost
06 Tabbouleh salat med cherry tomat
07 Caprese – mozzarella buffala salat med pesto
08 Blandet fusion salat med avocado og kyllingbryst
09 Focaccia med pisket smør
Pris per person 2500.- inkl. moms
Minimumsbestilling er til en gruppe på 8 personer. Kokken kommer 2 timer før servering. Under servering forteller kokken også hvordan sjømaten skal spises og historien om dens opprinnelse.
Etter servering rydder kokken opp. Prisen inkluderer en profesjonell kokk, hans arbeid og de beste ferske råvarene som han skal kjøpe spesielt for dere.
VIP 2 TAPAS
01 Grillet breiflabb kjøtt med wok grønnsaker asiatisk ponzu saus
02 Sushi med laks og tilbehør
03 Grill tiger reker med sitron aioli
04 Østers on ice med rødløksvinaigrette
05 Spinat salat med trøfler smak og parmesan ost
06 Tabbouleh salat med cherry tomat
07 Caprese – mozzarella buffala salat med pesto
08 Blandet fusion salat med avocado og kyllingbryst
09 Focaccia med pisket smør
Pris per person 2500.- inkl. moms
Minimumsbestilling er til en gruppe på 8 personer. Kokken kommer 2 timer før servering. Under servering forteller kokken også hvordan sjømaten skal spises og historien om dens opprinnelse.
Etter servering rydder kokken opp. Prisen inkluderer en profesjonell kokk, hans arbeid og de beste ferske råvarene som han skal kjøpe spesielt for dere.
VIP 3 TAPAS
01 Grill hjørt indrefilet medium
02 Hjørt hjemmelaget karbonader
03 Fløtegratinerte potet med rosmarin
04 Vilt tyttebær og rødvins glaze
05 Karamellisert tyttebær
06 Amandine potet med timian
07 Portobello grillet sopp
08 Grillet skogs rotgrønnsaker
09 Salat med stekt pinekjernjer og parmesan
10 Focaccia med vilt urter
11 Einebær malrmelade
Pris per person 2500.- inkl. moms
Minimumsbestilling er til en gruppe på 8 personer. Kokken kommer 2 timer før servering. Under servering forteller kokken også hvordan maten skal spises og historien om dens opprinnelse.
Etter servering rydder kokken opp. Prisen inkluderer en profesjonell kokk, hans arbeid og de beste ferske råvarene som han skal kjøpe spesielt for dere.
WAGYU OG YAKITORI CHEF´S TABLE
01 Japansk Wagyu kjøtt (A-5 kvalitet) grilles og serveres omakase style på elektrisk Yakitori grill
02 Shimeji tartar med soya
03 Tomat concasseasse asiatisk
04 Edamamebønner
05 Syltet asiatisk gulrot spicy
06 Syltet reddik hvit
07 Grillet på yakitori ,marinert brokkolini med sesamfrø
08 Grillet asparges bønner
09 Syltet løk
10 Wakame med nori chips
11 Pak-choy salat
12 Chayote og mango chili
13 Sake glaze
Pris per person 3500.- inkl. moms
Minimumsbestilling er til en gruppe på 8 personer. Kokken kommer ca. 2 timer før
servering. Kokken forteller også om maten som blir servert, hvordan maten skal spises
og historien om sjømatens opprinnelse. Etter servering rydder kokken opp. Prisen
inkluderer en profesjonell kokk, hans arbeid og de beste ferske råvarer som han skal
kjøpe spesielt for dere. Du kan velge 3 retter du ønsker fra menyen. Dette er vår "enkel"
meny som lages rett foran deg. Kokken kommer 3 timer før servering, lager mat av
ferske råvarer på stedet, og rydder deretter opp etter seg. Vi anbefaler på det sterkeste
å bestille en servitør hvis du har en gruppe på mer enn 10 personer, slik at tjenesten går
problemfritt og uten stress for gjestene og kokken. Du finner prisene for en servitør i den
tilsvarende seksjonen på nettsiden. Du må sørge for at du har et stort nok bord som
kokken kan sette en liten elektrisk grill på, og at du har et stort nok rom til at luften kan
sirkulere. Kokken skal stå ved forsiden av bordet, og gjestene vil sitte foran kokken, slik
at det blir enkelt å servere maten. Kontakt oss hvis du har spørsmål.
VIP KJØTT AND CHEF´S TABLE
01 Entrecôte Txogitxu medium
02 Black angus indrefilet medium
03 Biff tomahawk medium
04 Grill Margben
05 Amandine potet stekt
06 Spinat med trøffler smak
07 Gorganzola paprika saus
08 Beanaise saus
09 Rødvins glaze
10 Grill asparges
11 Grill squash
12 Grill mais
13 Grill paprika
14 Grill portobello sopp
15 Grill Ananas
16 Grill Foccacia
17 Sesong utvalgt av syltet grønnsaker
sadasdas
Pris per person 3900.- inkl. moms
Minimumsbestilling er til en gruppe på 8 personer. Kokken kommer ca. 2 timer før servering. Under servering forteller kokken også hvordan maten skal spises og historien om dens opprinnelse.
Etter servering rydder kokken opp. Prisen inkluderer en profesjonell kokk, hans arbeid og de beste ferske råvarene som han skal kjøpe spesielt for dere.
Østers & Chef´s table
6 østers serveres ´on ice´ med rødløksvinaigrette ,
trøffelaioli, wakame salat ,focaccia og grill sitron
Pris per person 800.- inkl. moms
6 østers serveres ´on ice´ med osietra
svart caviar, rødløksvinaigrette , pisket smør, wakame salat,
brioche, dill og blinis med soya-rørosrømme, grill sitron
Pris per person 1500.- inkl .moms
6 østers serveres ´on ice´ med klassisk svensk løyrom fra
Kalix, rødløksvinaigrette , sitron aioli, wakame salat, focaccia,
dill og blinis med soya-rørosrømme, sitron
Pris per person 1300.- inkl. moms
Kokken kommer ca. 2 timer før servering. Under servering forteller kokken også hvordan sjømaten skal
spises og historien om dens opprinnelse. Etter servering rydder
kokken opp. Prisen inkluderer en profesjonell kokk,
hans arbeid og de beste ferske råvarene som han skal kjøpe spesielt for dere.
FORRETTER
HOVEDRETTER
DESSERT
Pris per person 998.- inkl. moms
Minimumsbestilling er til en gruppe på 8 personer. Du kan velge 3 retter du ønsker fra menyen. Dette er vår “enkel” meny som lages rett foran deg. Kokken kommer 3 timer før servering, lager mat av ferske råvarer på stedet, og rydder deretter opp etter seg.
Vi anbefaler på det sterkeste å bestille en servitør hvis du har en gruppe på mer enn 10 personer slik at tjenesten går problemfritt og uten stress for gjestene og kokken. Du finner prisene for en servitør under Priser.
Pris per person 998.- inkl. moms
BESTILL
Ma | Ti | On | To | Fr | Lø | Sø |
1
|
2
|
3
|
||||
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|